Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Иван Портних награди отличили се служители на Военноморските сили
Автор: Екип Varna24.bg 17:16 / 07.08.2015Коментари (0)1323
©
По повод 136-ата годишнина от създаването на Военноморските сили кметът на Варна Иван Портних награди с поименни грамоти и индивидуални парични награди четирима военнослужещи и цивилни служители на ВМС - капитан І ранг Георги Георгиев, капитан ІІ ранг Петър Димитров, майор Веселин Петров и главен старшина Павлин Колев. Тържествената церемония бе проведена в Щаба на ВМС във Варна.

"За мен е чест в навечерието на празника на Българския военноморски флот да наградя тези четирима ваши колеги, доказали своя висок професионализъм в съвместните дейности между Военноморските сили и Община Варна. Пожелавам им здраве и много успехи", заяви след награждаването кметът.

Той връчи на кап. III ранг - Мирослав Трифонов, диригент на Представителния духов оркестър на ВМС, приемо-предавателен протокол за два музикални инструмента, които Община Варна дарява на флота в знак на благодарност за доброто сътрудничество.

"Г-н капитан, ползвайте новите инструменти, без да ги жалите, за да продължите да създавате неповторимата атмосфера на концертите и събитията, в които участвате. Използвам случая да благодаря за традиционно доброто сътрудничество и да Ви поздравя за празника. Той е и наш празник, защото празникът на флота е и празник на Варна", заяви Иван Портних.

Поименни награди на служители връчиха още областният управител Стоян Пасев и контраадмирал Митко Петев, командир на ВМС.

"Искам да благодаря на кмета на Община Варна за това, че се прави всичко възможно за създаване на достатъчно мотивация в нашия личен състав да изпълнява своите задължения в служба на обществото", заяви контраадмирал Петев.

"С приноса, който има Община Варна към нашия Представителен духов оркестър, искам да Ви обещая, че и делникът на варненци ще бъде по-красив. Факт е, че целият инструментариум на духовия оркестър беше подменен благодарение на Община Варна. Последните два инструмента дават възможност един модерен оркестър да представлява града. Приемете моята благодарност за сътрудничеството. Честит празник и на Вас, защото флотът е част от Варна и Варна е част от флота" каза контраадмирал Петев на кмета Иван Портних.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: