Избират химн на "Владиславово" с конкурс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:57 / 02.03.2018
3686
Във връзка с 140-ата годишнина от заселването на сегашно "Владиславово", по инициатива на граждани от района и НЧ "П.Р.Славейков 1928", обявяват конкурс за съдаване на химн на района.

Конкурсът ще се проведе в един етап: Избор на текст и музика за химн.

Текстът и музиката трябва да бъдат специално подготвени за целта, като темата да засяга миналото, настоящето, бъдещето на района и да подчертава уникалността му. Предложенията за музика на химна трябва да бъде в нотно изписване и демо запис, включващ текста и създадената музика към него.

Срок за подаване от: 01.03.2018 г. до 01.05.2018 г.

Адрес за изпращане на текст и музика: гр. Варна, ж.к. "Вл.Варненчик", бл.302, вх.17, или в Информационен център в сградата на администрацията на Район "Вл. Варненчик".

Тъй като конкурсът е анонимен, начина на изпращане трябва да е както следва: В запечатан общ плик трябва да бъдат поставени други два плика: един с музиката и текста, предмет на конкурса и друг с име, местоживеене, телефон за контакти и електронен адрес на автора.

След изтичане на срока, комисията сформирана от специалисти в областта на литературата и музиката, до 5 работни дни излъчва първите три отличени творби - предложение за химн на Район "Вл.Варненчик" и ги обявява на Фейсбук и интернет страницата на района.

Изпратените текстове, CD, музика и др. материали не се връщат.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).