Избраха Мини Мис и Мини Мистър във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:35 / 31.08.2015
833
И тази година Варна стана център за откриване и изява на талантливи, палави и усмихнати деца от 3 до 12 години. За 6-ти пореден път столичната актриса Илиана Балийска - автор, водещ, продуцент и лицензиант на марката "Мини Мис и Мини Мистър" даде възможност на 50 мини госпожици и мини господата да докажат, че мястото им е на сцената, а не в публиката.

Момиченцата се фръцкаха като мини манекенки, а мини мъжагите показваха юнашки мускули в етапа артисти-културисти. Решаваща за крайното класиране беше творческата изява. Сред много емоции, смях и празнично настроение се отличиха и призьорите. 

В първата възрастова група от 3 до 7 години титлата "Мини Мис" Чужбинче (както се изрази Илиана) взе 6-годишната Ирина Пейчева, която живее в Мадрид-Испания; "Мини Мис" Варна 2015 спечели 6-годишната Александра Костова от ОДЗ 14 "Дружба"-Варна; "Мини Мистър" стана Йордан Станчев - на 7 години от школа по народно пеене при НУИ "Добри Христов"-Варна. 

При 8-12-годишните екипът на шоуто и овациите на публиката избраха за носители на престижните титли: Иванина Пенчева - 9-годишна и 9-годишният певец Донко Марков. "Мини Мис" Чужбинче спечели Елисавета Хазеева - на 8 години от Санкт Петербург-Русия. 

Класираните от 1-ва до 6-та позиция ще представят Варна на финала в Националния Дворец на децата-София на 19 септември, когато ще се заснеме Телевизионното издание на палавото шоу - "Мини Мис и Мини Мистър" - Оригинала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).