Избраха новото академично ръководство на ИУ-Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
16:25 / 06.06.2019
7170
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На свое заседание днес Академичният съвет на Икономически университет – Варна избра четирима зам.-ректори, предложени от ректора проф. д-р Евгени Станимиров.

Зам.-ректор по учебна дейност и акредитация е доц. д-р Силвия Благоева, зам.-ректор по научноизследователска дейност и развитие на кадрите – проф. д-р Надя Костова, зам.-ректор по финанси и проектна дейност – доц. д-р Божидар Чапаров, зам.-ректор по интернационализация – доц. д-р Радан Мирянов.

Академичният съвет гласува и разкриването на длъжност главен секретар на ИУ – Варна. На тази позиция е назначен проф. д-р Стоян Стоянов – досегашен зам.-ректор по финанси.

По първа точка от дневния ред на заседанието Контролният съвет на ИУ – Варна представи доклад за законосъобразността на проведените на 30.05.2019 г. избори за органи на управление, според който те са извършени от редовно свикано Общо събрание в съответствие със Закона за висшето образование и вътрешната нормативна уредба на университета.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).