Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Избягал котарак докара известна варненка до мисли за самоубийство
Автор: Екип Varna24.bg 13:13 / 21.09.2013Коментари (5)3373
©
Избягал дрогиран персийски котарак докара собственичката си - известна варненска дама, до мисли за самоубийство. Започналата с драматично прощално писмо във Фейсбук и завършилата с класически щастлив край трагикомедия се разигра в сряда привечер в центъра на морската столица, видя наш репортер, присъствал на част от сцените.

"В 17,30 часа е получен сигнал от жена, която е заявила, че живееща в кооперация на посочения от вас адрес нейна приятелка й е казала, че смята да се самоубие", потвърди официално за одисеята говорителят на варненската дирекция на МВР Ивана Милева. След обаждането, минути преди 18 часа, няколко полицейски екипа и кола на пожарната се изсипват до кооперация на един от централните булеварди във Варна. Пожарникарите вдигат стълбата и я опират на втория етаж на жилищната сграда. Със съдействието на колегите си две моторизирани ченгета от общо четирите екипа от звеното "Сигма", пристигнали на място, се покатерват по нея. Следвани от притеснена елегантна дама, те нахълтват през балкона на един от апартаментите. Сцената приковава погледите на минувачи и шофьори, които се спират да разберат причината за екшъна.

А той е следствие на подаден от жена сигнал на 112, от който станало ясно, че в ранния следобед нейна приятелка й писала във Фейсбук, че ще сложи край на живота си, научи БЛИЦ от самите героини в екшъна. На лично съобщение в социалната мрежа собственичката на апартамента, добре позната сред варненския хайлайф, уведомила своята приятелка, че не вижда смисъл в живота и смята да се самоубие. Дружката й от ученическите години моментално хукнала към дома й, като през цялото време й звъняла по телефона. Освен че не отговаряла на повикванията, кандадат-самоубийцата не реагирала и на звънеца на входната врата на кооперацията. Разтревожената приятелка се обърнала за помощ към службите и вкупом с полицаите влетяла в апартамента. Там тя и униформените заварили депресираната жена да... спи дълбоко на спалнята си. Усетила присъствието им, тя се разбудила и вяло попитала "А вие какво правите тук?!", разказа пред наш репортер самата пишман-самоубийца, пожелала да не назоваваме имената й, тъй като не само тя не е случайна, ами и нейна близка е една от арт легендите на морската ни столица.

"Ще ви разкажа всичко, но ви моля да не пишете имената ми, защото не желая заради моята глупост близките ми да се срамуват", помоли орезилилата се дама. И след като й дадохме дума, сподели, че от известно време е емоционално разстроена от любовни драми и семейни проблеми, а крайното решение взела след бурно парти и тежък запой във варненско заведение.

Прибирайки се по обяд на следващия ден и натъжена от несгодите, тя отворила входната врата на дома си. Както всеки ден, зачакала останалото й единствено близко и най-скъпо същество - чистокръвния котарак Пърси, да скочи в ръцете й. Това обаче не се случило. Паникьосана, тя започнала да обикаля из баровския си апартамент, но от Пърси нямало и следа. "Това ме довърши. Беше капакът на всичките ми проблеми", разказа пред БЛИЦ леко разстроена дамата. Тя помислила, че персиецът е избягал от нея и повече няма да се върне, и допуснала лошите мисли да влязат в главата й. "Чудех се само как да го направя, защото аз съм много страхлива. Казах си: от Аспаруховия мост не мога да скоча. Погледнах към китките си - достраша ме да се режа. Бръкнах в шкафчето с лекарствата - нямаше нищо...", разказва почти хумористично тя. Търсейки вариант, започнала да се чуди с какво и как може да се гътне, примерно от свръхдоза. Докато умувала обаче, взела... че заспала. Събудила се пред успокоените погледи на полицаите и гневното изражение на своята приятелка.

"Не знам дали ще се самоубиваш, ама ако пак ми спретнеш такъв номер, лично ще те удуша!", нареждаше през усмивка отдъхналата си спасителка в присъствието на репортер на БЛИЦ и надошли приятели на емоционално разстроената жена. Оказа се, че неслучайно те са се притеснили за нея, тъй като самата тя призна, че вече има три опита да посегне на живота си, като дори е била в болница след нагълтване с медикаменти.

Ронейки сълзи по любимия Пърси и търсейки смисъла на живота без него на чаша силно питие, злочестата дама бе внезапно ощастливена от свой комшия. Застаналият на прага мъж предизвика чутовна радост, тъй като бе открил залутаното коте между етажите... Чистокръвният персиец се оказва не по-малко палав от стопанката си и това личи не само по бягството му, ами и по пост в личния профил на жената. "Надрусаното коте Пърси се е превърнало в лъв :)", гласи шеговитата публикация.

Трагикомедията не бе отбелязана в ежедневния полицейски бюлетин, тъй като от местната дирекция на МВР водят сигнала за самоубийство като фалшив. "Сигналът е регистриран, но за щастие е отчетен като фалшив, тъй като след проверката е установено, че няма случай на самоубийство или опит. На мястото са били изпратени полицейски екипи, които са отреагирали на сигнала. Оказана е и техническа помощ от екип на пожарната, като причината за това е била заключена врата".



Източник: БЛИЦ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Pepi Nikova
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
България и Войната в Украйна
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: