Изчисляват колко пари ще са нужни за ремонт на Кръвния център

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:39 / 21.04.2015
889
Договорите на управителите на 8 общински болници и лечебни заведения бяха подновени за срок от 3 години по време на днешното заседание на комисията по здравеопазване към местния парламент. Подновяването на договорите ще стане без обявяването на конкурс, тъй като в Закона за лечебните заведения няма подобно изискване, предаде Дарик.

Кметът Иван Портних ще сключи нови договори с д-р Иван Иванов - управител на ДКЦ I "Св. Клементина", д-р Ивелина Василева ДКЦ III, д-р Соня Цекова ДКЦ IV, д- р Галинка Павлова ДКЦ V, д-р Слава Даковска - управител на Дентален център I, д-р Руслан Тошев - управител на Очна болница, д-р Лазар Пашков от Медицинския център за рехабилитация и д-р Цветелина Дончева - управител на Амбулатория групова практика.

Съветниците от ресорната комисия възложиха на общинското предприятие "Инвестиционна политика" да изготви количествено-стойностна сметка за нужните средства за ремонт на сградата на Районния център за трансфузионна хематология. Сградата е общинска, като заради лошото й състояние има издадено предписание за ремонт от РЗИ Варна. Срокът за извършване на ремонтните дейности е изтекъл на 20 ноември миналата година, като от Здравната инспекция са го удължили до 30 декември 2015 година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).