Изградиха с дарение 50-метрова бетонна пътека в "Аспарухово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:50 / 12.04.2021
2162
Дарител е предоставил средства за изграждането на 50-метрова бетонна пътека във варненския квартал "Аспарухово", съобщи за Varna24.bg Сали Светославов. Идеята е на младия мъж, възпитаник на ВСУ "Черноризец Храбър". Ето какво още сподели той за медията ни: 

"В почивните дни в кв. "Аспарухово", в края на улица "Найчо Цанов", местни жители помогнаха за изграждане на бетонна 50-метрова пътека, която свърза голямата улица "Найчо Цанов" с "Розова долина" в квартала. Съществуващата пътека до момента беше кална и непроходима. А този "път" е най-пряката връзка на местните жители с ул. "Розова долина", където се намира и местната джамия.

Средствата са дарени лично от Сали Табаков по моя инициатива. Пътеката е дълга 50- 60 метра и широка на места 3 метра, включва и стъпала. На описаното място няма проходима пътека повече от 50 години, а къщите съществуват повече от 50 години. Местните жители са изключително благодарни и със собствен труд се включиха в изграждането", коментира Сали Светославов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).