Изложба на ледени фигури гостува за първи път във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:30 / 15.12.2016
1773
Кътче от Замръзналото кралство ще се пренесе в Мол Варна от 20 до 24 декември. В специално обособена зона на външния паркинг на търговския център, за първи път в морската столица, ще бъде представена изложба на ледени фигури.

Осем впечатляващи произведения на изкуството - в реални размери и общо тегло над 2 тона, аранжирани с LED осветление, ще радват очите на варненци дори и в тъмната част на деня. Всички, които желаят, могат безплатно да си направят снимка или селфи в ледена фоторамка, на леден трон, в коледна шейна или редом до ескимос с човешки ръст.

Експозицията включва още лебед, елха и арфа с еднометрова височина, и, разбира се, кристално-леден надпис на настъпващата 2017 година, а входът за изложбата е свободен!

Ледената атракция ще бъде част от Коледния базар в Мол Варна, в който ще вземат участие натуралните храни и напитки на производителите от Фермерския пазар, изящните уникати на творците-приложници от Арт базара, както и специалните предложения на утвърдени козметични брандове и компании, опериращи в сферата на здравето и красотата.

В продължение на девет дни, от 16 до 24 декември, непосредствено преди Коледа, варненци и гостите на града ще имат възможността - на едно място, да намерят изобилие от оригинални предложения за подаръци за своите близки и най-доброто за празничната трапеза.

За улеснение на посетителите базарът ще е разделен на три тематични зони. Зона "Здраве и красота" ще е разположена в централното фоайе в близост до празничната елха и на етаж 1. Участниците от Фермерския пазар и Арт базара ще са ситуирани на ниво -2, сред неподражаемата атмосфера на Пазара на Мол Варна. А за децата през целия период на Коледния базар са предвидени много забавления и атракции.


Виж коментарите (0)

Още по темата (129):
04.01.2017 Пиян полицай нахълта на коледен купон и заповяда: Стройте се по красота!
02.01.2017 Вижте как можем да върнем нежеланите подаръци
02.01.2017 Започва голямото прибиране след празниците
01.01.2017 Няколко съвета да нямаме тежък махмурлук
01.01.2017 Няколко интересни обичаи, които правят по света за здраве и берекет
01.01.2017 Първият гост в дома през новата година трябва да носи хляб
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).