Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Изложението "Световно образование" идва във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:30 / 27.03.2023Коментари (0)822
©
Изложение "Световно образование“ ще се проведе във Варна. Форумът дава достъп до най-важната информация за образование в чужбина, научи Varna24.bg.

Изложението се проведе на 28 март (вторник), от 10 до 17 часа в хотел Галерия Графит. Входът е свободен (предварителна регистрация).

"Човек учи, докато e жив, или живее, докато учи“. През тийнейджърските години способността за научаване или усъвършенстване на нов език е изключително висока. И с много забавни, интерактивни и комуникативни методи учениците, избрали Dialoge – Bodensee Sprachschule за своята лятна ваканция, се доближават до немския език. Срещнете се с представител на института и разберете освен основните умения за четене, слушане, писане и говорене, с какво е обогатена програмата, така че детето ви да упражни граматика и лексика с цел по-добро разбиране на немската реч, обясняват организаторите.

По време на форума всеки ще има достъп до лични срещи с представители на институции. Така ще научи директно за условията, таксите и мерките, гарантиращи високите академични стандарти.

Организирани са специализирани щандове, от които присъстващите ще научат всичко за процесите, сроковете и спецификите.

Форумът дава шанс за разнообразие от дестинации - ако все още кандидатите се ориентират, ще може на това изложение да направят сравнение между образователните институции от няколко държави.

Обособена е Зона "Образование в Холандия“, от която всеки ще разбере за възможностите и особеностите на обучението в страната на лалетата.

Ще има и тематични презентации, на които ще бъде представена най-актуалната, подробна и коректна информация от образователни експерти.

На изложението всеки ще се срещне с представители на университети (Лични срещи с представители на образователни институции от Холандия, Великобритания, Австрия, Швейцария и България. Ще получи информация от първо лице за условията за кандидатстване и възможностите за стипендии и финансова помощ), средни училища (Персонални разговори и интервю на място с отговорниците за приема в елитни пансионни училища. Ще получи информация за финансови условия и възможности за стипендии), Интеграл (Индивидуални срещи с опитни образователни консултанти. Всеки ще получи експертни препоръки за подготовка и кариерно ориентиране).








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: