Изложението "Световно образование" идва във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:30 / 27.03.2023
847
Изложение "Световно образование“ ще се проведе във Варна. Форумът дава достъп до най-важната информация за образование в чужбина, научи Varna24.bg.

Изложението се проведе на 28 март (вторник), от 10 до 17 часа в хотел Галерия Графит. Входът е свободен (предварителна регистрация).

"Човек учи, докато e жив, или живее, докато учи“. През тийнейджърските години способността за научаване или усъвършенстване на нов език е изключително висока. И с много забавни, интерактивни и комуникативни методи учениците, избрали Dialoge – Bodensee Sprachschule за своята лятна ваканция, се доближават до немския език. Срещнете се с представител на института и разберете освен основните умения за четене, слушане, писане и говорене, с какво е обогатена програмата, така че детето ви да упражни граматика и лексика с цел по-добро разбиране на немската реч, обясняват организаторите.

По време на форума всеки ще има достъп до лични срещи с представители на институции. Така ще научи директно за условията, таксите и мерките, гарантиращи високите академични стандарти.

Организирани са специализирани щандове, от които присъстващите ще научат всичко за процесите, сроковете и спецификите.

Форумът дава шанс за разнообразие от дестинации - ако все още кандидатите се ориентират, ще може на това изложение да направят сравнение между образователните институции от няколко държави.

Обособена е Зона "Образование в Холандия“, от която всеки ще разбере за възможностите и особеностите на обучението в страната на лалетата.

Ще има и тематични презентации, на които ще бъде представена най-актуалната, подробна и коректна информация от образователни експерти.

На изложението всеки ще се срещне с представители на университети (Лични срещи с представители на образователни институции от Холандия, Великобритания, Австрия, Швейцария и България. Ще получи информация от първо лице за условията за кандидатстване и възможностите за стипендии и финансова помощ), средни училища (Персонални разговори и интервю на място с отговорниците за приема в елитни пансионни училища. Ще получи информация за финансови условия и възможности за стипендии), Интеграл (Индивидуални срещи с опитни образователни консултанти. Всеки ще получи експертни препоръки за подготовка и кариерно ориентиране).

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).