Изписаха момиченцето, чиято баба загина в катастрофата по "Хемус"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:59 / 03.08.2017
6392
7-годишното момиченце, което е пътувало с жената, която загина на "АМ "Хемус" на 31 юли, вече е изписано от отделението по неврохирургия към МБАЛ "Св. Анна", съобщиха за Varna24.bg близки на дедето. То беше настанено в болницата във фаталния ден с комоцио, но контактно. 

Детето е извадило късмет, че е пътувало на задната седалка, но въпреки това е било с множество рани и охлузвания по лицето. След като минало въздействието на болкоуспокояващите станало ясно, че детето е и със счупена ръчичка. 

Тепърва родителите ще подлагат дъщеря си на множество прегледи, за да установят дали няма да има последствия и поражения след жестокия сблъсък. 

Вчера близки и приятели изпратиха загиналата 60-годишна солистка на ансамбъл Варна Сийка Драганова. 

Междувременно мъж, който е пътувал в това време по магистралата, е предоставил видео, в което се вижда, че камионът с работници, полагащи маркировка по пътя, не е обезопасен и обозначен по никакъв начин, което е и причината за зловещия удар. 

По този повод зетят на загиналата жена пусна коментар, който взриви социалната мрежа:  

"На 31.07.2017 г., на автомагистрала "Хемус", преди с. Слънчево, при крайно нелепи обстоятелства, почина много скъп и близък за мен човек.

Камион на пътна сигнализация, спрял в лявата лента на автомагистрала, с разрешена максимална скорост на движение 120 км/ч! Спрял, без никаква маркировка, при липса на каквито и да е обозначителни знаци... липса дори на конуси.

Конуси, които струват по 8 лв/бр, при спечелени 800 милиона лева от държавни и общински поръчки!!!

Никога, до сега, не съм се чувствал толкова БЕЗСИЛЕН!

Безсилен, към това, в което се превръщаме като хора, като общество... Хора материални, лишени от ценностна система... Що за хора сме? Публикуваме снимки от инциденти... правим пошли коментари... И КАКВО??? Виновни НЯМА!!! В нашето безнаказано общество... Защо го правя? Има ли смисъл? Ако не аз - кой?!? Размишлявам по тези въпроси и осъзнавам, че и аз, като част от това общество, не мога да бъда безучастен, не мога да остана безучастен пред избора: "един обозначителен конус за 8 лева = на един човешки живот". Виновни ИМА!!! И това сме ние, така нареченото "общество"...", написа Светлозар Колев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).