Изписват Дария за домашно лечение, ясни са датите за благотворителния базар в нейна подкрепа

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:35 / 03.11.2019
2537
Вече са ясни датите, на които в Девня ще се проведе базарът в подкрепа на Дария от Провадия. Това съобщи за Varna24.bg Виктория-Александра Майрхофер, която инициира и се ангажира с организацията на благотворителното събитие.

По предложение на новоизбрания общински съветник в Девня Денис Куцаров базарът ще се проведе на територията на неговото заведение – комплекс "Амелия“, на 14 и 15 декември от 9 до 17 часа. Тепърва в града ще бъдат разлепени плакати с информация за предстоящото събитие.

Ето какво сподели Виктория - Александра в знак на благодарност към всички, които са се отзовали на добрата инициатива:

"Бих искала да изкажа неимоверната си благодарност към всички вас. Вие, хората с душа, които протегнахте ръка за помощ, за да помогнете НЕ само на едно прекрасно дете, НЕ само и на мен, като организатор на базара, а най-вече на Вярата в доброто за всички хора. Аз Вярвам. Вярвам в Чудеса, Вярвам в доброто. Вярвам,че скоро рамо до рамо с Дария ще продължим да правим добро. Вярвам,че скоро ще чувам вече до мен този детски и по своему завладяващ смях. Вярвам, че сълзите ще отстъпят място на прегръдките, а онова измъчващо до полуда чувство на безпомощност, неведение и очакване ще остане там, забравено в миналото.

Мили хора, Дари има нужда от вас и духом. Днес за нея отново беше един от онези отчайващи дни на неизвестност и въпроси. Въпроси без отговор. Тези,които карат и нас, порасналите да настръхваме от страх и мисли. Затова ви моля, добри хора да заредим заедно това прекрасно дете с енергия и позитивизъм. Да я заредим със вяра и сили. Силата да издържи докрай, защото ние ще я чакаме да дойде, за да ни покаже, че ДОБРОТО винаги побеждава.

Благодаря на всички вас за подкрепата!!!"

Всеки, който иска да се включи в благородната кауза и да дари свои вещи за продан, може да ги носи в заведението ежедневно в интервала от 7 до 23 часа.

Дарителите, които не са от Девня, могат да изпращат за своя сметка пакети по "Еконт“ на адрес: град Девня, ул. "Просвета“ №1 – А с име на получател на пратката Виктория - Александра Майрхофер.

Идния понеделник тийнейджърката предстои да бъде изписана за домашно лечение. Тя ще живее на квартира в Бремен до края на ноември, след което отново ще постъпи в болницата в Хановер, за да се подложи на терапия с кортизон. Килограмите ѝ вече са в норма и отговарят на ръста ѝ. Момичето се чувства добре и се надява час по-скоро да се намери подходящ донор за белодробна трансплантация. А дотогава трябва да бъдат събрани парите за животоспасяващата операция.

Всеки, който иска да помогне на Дария в битката ѝ за живот, може да преведе своята лепта по следната банкова сметка:

IBAN: BG98STSA93000026226253

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

гр. Провадия

Дария Живкова Димитрова

Виж коментарите (0)

Още по темата (10):
07.11.2019 Прекратиха набирането на средства в помощ на Дария, насочват дарителите към Митко
25.10.2019 Дария още тръпне в очакване на нов бял дроб, организират базар в нейна
подкрепа
19.10.2019 Дария: Не зная още колко трябва да се боря, как да намеря светлина по пътя
си?
11.10.2019 Много млади хора от Варна и региона подкрепиха хип-хоп партито в полза на
Дария
30.09.2019 Дария от болничната стая трогна всички дарители: Вие сте зад мен като голяма стена, няма да спра да се боря
25.09.2019 Добри новини: Състоянието на Дария се подобрява, нужна е още помощ!
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).