Използват зелени площи в Морската градина за автомобилен път

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:20 / 10.12.2014
973
Използват зелените площи в Морската за автомобилен път, коментират варненци във фейсбук групата "Варна може да защити Морската си градина". "Човешката простотия е безгранична. Това е липса на респект към природата и държавата, в която живеем...", пишат те.

"Новият път" излиза точно на Алеята на спортната слава, която откриха миналата година. В момента мястото е разкаляно и грозно. Какво ще се случи, ако всеки започне да минава от където му е удобно? Читатели изпращат всекидневно сигнали за движение на мотори и коли по Алеята на олимпийската слава. На нея бяха поставени колчета, които правеха това невъзможно, но някои от тях са съборени и очевидно никой няма намерение да ги възстанови.

Без значение дали в момента има изрична забрана за достъп на автомобили в Морската градина, преминаването и паркирането им през зелените площи е забранено. На всички е ясно, че това е незаконно, но ще има ли санкционирани, се питат читателите.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Как едно варненско семейство започна успешен бизнес в Гърция
Варненските шофьори ще са доволни днес
Дъжд и облаци днес над Варна
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).