Известен тенор, снимал с Уди Алън, пее в Летния театър тази вечер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:48 / 23.08.2018
2670
В заключителното събитие от "Опера в Летния теаър", тази вечер, на сцената на открито ще излязат солистите на Държавна опера - Варна, в компанията на световноизвестния оперен певец - Фабио Армилиато, научи Moreto.net. Оперната гала започва в 21 часа, с диригент Борислав Иванов, а режисьор на спектакъла е Кузман Попов.

Фабио Армилиато е също един от главните актьори на филма на Уди Алън "На Рим с любов".

Армилиато е един от водещите тенори на международната оперна сцена. Критиката и публиката оценява високо гласа му във високия регистър, музикалността и артистичните постижения. Роден е в Генуа, където завършва консерваторията "Николо Паганини". Участва в постановки на "Метрополитън Опера" в Ню Йорк, "Ла скала" в Милано, Парижката опера, Виенската щатс опера и др. Той впечатлява особено с изпълненията си в ролите на Марио Каварадоси в "Тоска“. 

В Оперната гала ще чуем известни арии и хорови изпълнения от "Травиата", "Палячи", "Кармен", "Трубадур", "Тоска", "Ернани", "Набуко", "Риголето". Армилиато ще изпълни едни от най-емблематичните си роли: Ария на Канио от "Палячи" и Ария на Каварадоси от "Тоска". Той ще се включи и в "Наздравица"-та от "Травиата" в компанията на Ирина Жекова, Валерий Георгиев, Фабио Армилиато, Линка Стоянова, Илина Михайлова, Мария Павлова, Даниела Дякова, Михаела Берова, Венцеслав Анастасов, Пламен Димитров, Свилен Николов, Деян Вачков

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).