Канят малчуганите на детски празник в курорта "Св. Св. Константин и Елена“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:08 / 31.05.2019
1580
Детски празник предстои утре за малчуганите в курорта "Св. Св. Константин и Елена“. Той ще е изпъстрен с музикално-артистична програма и конкурс за рисунка на асфалт на тема "Морско дъно“. 

Проявата, организирана от Фондация "Св. Св. Константин и Елена“, ще стартира в 11 часа на открита сцена край Манастир "Св. Св. Константин и Елена" в едноименния курорт.

Всички деца и техните родители са поканени да участват в празника.

"Ще се забавляваме заедно с изпълненията на малките артисти от различни танцови, театрални и фолклорни школи във Варна. Специални награди и поощрения ще има за най-изявилите се художници в конкурса за рисунка на асфалт. Специални гости на празника ще бъдат децата от ЦНСТ "Изгрев" и ЦНСТ "Другарче". Събитието е част от съпътстващата програма на V пленер по скулптура "Докосване до природата" и се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез Фонд "Култура"", съобщават организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).