Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Канят стартъпи от Варна на среща с най-големия иновационен център в Европа
Автор: Пламена Николова 16:21 / 16.12.2020Коментари (0)1635
©
Стартиращи и иновационни компании от Варна и региона могат да участват в среща с най-големия иновационен и предприемачески център в Европа UnternehmerTUM. Поканата е от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в гр. Мюнхен и Българската стартъп асоциация (БЕСКО). Събитието ще се състои от 10:00 ч. на 20.01.2021 г. и е част от инициативите на ИАНМСП, проведени под егидата на Експортен хъб България. 

Желаещите да се включат в събитието следва да заявят своето участие, като се регистрират на следния линк: https://forms.gle/vwAi2gesJcaHiBV17 най-късно до 08.01.2021 г. След регистрация, всички участници ще получат програма и линк за достъп до онлайн платформата, на която ще се проведе проявата. Работният език е английски. За допълнителна информация: Светла Запрянова, телефон 02/940 79 75, имейл адрес: s.zapryanova@sme.government.bg, както и Ася Андреева, телефон 02/940 79 89, имейл адрес: a.andreeva@sme.government.bg 

Бизнес инкубаторът UnternehmerTUM е основан през 2002 г. от германския предприемач Сузане Клатен. Центърът се намира в столицата на провинция Бавария, гр. Мюнхен и представлява своеобразна платформа за развитие на иновативни стартъп компании. Със своята дейност и екип от опитни предприемачи, учени и инвеститори, центърът подкрепя стартиращите фирми за навлизането им на международните пазари, а с мрежата си от бизнес клиенти им осигурява финансиране за проектите. За утвърдени компании, екип от опитни консултанти предлага достъп до екосистемата UnternehmerTUM и предлага разработване на иновационни стратегии и прилагане на технологични бизнес идеи. Интересът на UnternehmerTUM е насочен към стартиращи български компании с иновативни проекти и продукти, които търсят не само финансиране и внедряване на своите технологии, но и навлизане на германския пазар, свързване с инвеститори и партньори за сътрудничество на високо ниво по целия свят, предприемачески таланти и корпорации, както и обмен на опит с подобни на тях, което би допринесло за разширяване на собствената им иновативна сила и корпоративна култура.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: