Кариерна борса ще се проведе за три дни в ТУ-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:43 / 15.05.2023
476
Тридневна кариерна борса "Иновации в електротехниката, електрониката и автоматиката“ ще се проведе днес (15 май), утре и вдругиден във фоайето на Електротехническия факултет на Технически университет - Варна, научи Varna24.bg от Областния информационен център.

По време на кариерната борса фирмите ще се срещнат със студенти в сферата на професионално направление "Електротехника, електроника и автоматика", "Информационно-комуникационни технологии“ и други. Студентите ще имат възможност да се включат в лекциите "Подготовка на автобиография, мотивационно писмо и подготовка за интервю пред работодател“ и “От пясък до чип, интелигентна автоматизация за производство на интегрални схеми".

Събитието е организирано в изпълнение на проекта "Модернизация на висшите училища: Технически университет - Варна, Технически университет - София, Технически университет - Габрово и Университет "Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас“. Той се финансира от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. Общата му стойност е 1 962 759, 48 лв. Бенефициент е Технически университет - Варна, а партньори са ТУ - София, ТУ - Габрово и Университет "Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас.

В рамките на кариерната борса ще се проведе хакатон по технически проблем, зададен от участващите работодатели.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).