Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Карин дом кани приятели и дарители на рожден ден тази събота
Автор: Пламена Николова 12:42 / 22.06.2022Коментари (0)1370
©
Карин дом кани приятели, родители и съмишленици на семеен празник в прекрасната си градина, която специално за празника ще превърне в най-забавното място тази събота. На сцената ще се включат децата, които посещават Карин дом, за да разкажат на всички гости една вълнуваща история, представена с песни, танци и много усмивки заедно с техните учители и терапевти.

Празникът е с вход свободен и очаква всички, които искат да подкрепят Карин дом

на 25 юни, събота от 10:00ч в градината на Карин дом.

Всички постъпления по време на събитието ще подпомогнат обзавеждането на новия терапевтичен комплекс на Карин дом. 

За специално обособената детска зона, Карин дом предлага благотворителни покани, които освен на място, вече можете да поръчате и онлайн с няколко клика и няколко лесни стъпки оттук: https://forms.gle/NEBgue78i5EY2f3dA. Покана се изисква само за детската зона. Всяка покана участва в детска томбола с награда - Златния Снич на Хари Потър. За повече информация, можете да се свържете с екипа на Карин дом можете да се свържете на имейл: marketing@karindom.org

Детската зона очаква всички деца с най-различни забавления. Ателиетата стартират веднага след официалното откриване на тържеството и ще продължат до следобедните часове, като ще предложат: арт занимания, кулинарни работилнички, лего, стрелба с лък, рисунки върху лице, фото кът за снимки, спортни, сензорни, роботика и други занимания на открито. В работилничките ще се включи почти целият екип на Карин дом, който има опит не само в терапевтичната работа с деца, но и чудесно познава най-любимите детски занимания. С работилнички и участия на сцената, ще се включат още много приятели на Карин дом и специалисти в забавленията. Освен програма за децата, Карин дом подготвя и кулинарни изкушения за техните родители.

Специални участници ще бъдат:  Мариела Чобанова от Hell’s Kitchen България – сезон 4, която ще се включи в детската зона и ще покаже на децата специалната си рецепта за суши, а за родителите е подготвила още кулинарни изненади.

Младият специалист във виртуалната реалност и фаворит на младежката аудитория Пеши Гоши, съвсем реално ще изненада почитателите си и търсачите на Lab Coins от сцената на събитието още в началото на празника.

На събитието няма да се допускат деца под 12г. без придружител. Вижте още за програмата и гостите на събитието, които ще се включат в празника: https://karindom.org/happy-birthday-karin-dom-26-years

Зелените площи в градината са предвидени за игра и пикник зона и няма да се допускат домашни любимци. Можете да вземете постелка или пикник одеялце за още по-удобно преживяване.

Строителството на новия комплекс вече е завършено, но предстои обзавеждане, за да може центъра да отвори врати още тази есен. В новия комплекс Карин дом ще продължи да подкрепя ранното детско развитие със здравни, социални и терапевтични услуги под един покрив.

Плановете на организацията са да измести изцяло дейността си в новия комплекс още през септември. За оборудването на новия комплекс Карин дом ще разчита изключително на дарители.

Строителството на новия терапевтичен център на Карин дом е един специфичен проект с изцяло достъпна среда, но също така е и пространство, което трябва да бъде в синхрон с детските възприятия, място, където детето да се чувства у дома. За това и усилията на архитектите Биляна Асенова и Саша Чабати са насочени не само към функционалност, но и към уют във всяка част на сградата. Новият Карин дом е разположен на терен предоставен от Община Варна в разширената централна част на Варна – между улиците “Дойран" и “Кирил Шиваров". Общата площ на сградата е 2890кв.м и се състои от едно подземно ниво за гараж и складове, три надземни нива и покривна тераса. Карин дом си поставя амбициозни цели и новата сграда ще съчетава разнообразни функции – физиотерапия и хидротерапия, център за ранна интервенция, Монтесори център и детска демонстрационна кухня, стаи за диагностика, индивидуална и групова терапия, модерна сензорна зала, медицински център, обучителни зали и административна част, вътрешен двор с две детски площадки.

До сега организацията се помещава в наследствената вила, предоставена от семейство Станчови, като през годините адаптира пространствата за целите на терапията и обучението на децата. Какви са целевите нужди, за да завърши Карин дом терапевтичния комплекс, както и различните възможности за дарения, можете да видите на страницата на организацията тук: https://building.karindom.org/








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: