Кастрират безплатно домашни любимци във Варненско, дават награда за бездомничета

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:02 / 26.07.2019
4956
Лъки Хънт и кметът на Община Девня Свилен Шитов са се договорили да стартира акция от 31.07.2019 г. с цел намаляване на популацията на безпризорните животни, научи Varna24.bg.

Ето какво съобщават от фондацията:

"Скъпи приятели, както всички знаете всеки собственик на домашен любимец без значение къде живее в двора или апартамента е длъжен да го регистрира в Официалната ветеринарна система и в общината, която пребивава. Глобите за неспазване на закона са изключително високи и вече започват масови проверки с цел намаляване на популацията от бездомни животни, защото както знаете, тези бездомни животни идват от някой безотговорен стопанин, чието куче или коте е родило и той решава проблема, като ги изхвърли на улицата. Животните не са виновни за съдбата, която имат, виновни сме ние хората, за това нека променим съдбата им. 

Лъки Хънт и Община Девня започват акция от 31.07.2019г. с цел намаляване на популацията.

Акцията предлага безплатна кастрация за домашни животни включваща микрочип, ваксинация бяс, издаване на паспорт, като всичко това е необходимо за регистрация на вашия любимец в общината. Животните трябва да за гладни и жадни от предната вечер! 

Също така масова кастрация на бездомните животни, като всеки, който се включи и доведе бездомниче от територията на община Девня за кастрация ще има награда от 10 лв. за помощта.

Подкрепете тази наша съвместна акция и нека дадем пример, като сложим началото на промяната на Община Девня като един европейски град. Град, в който животните са обгрижени, нахранени и живеят в хармония с хората! Нека покажем, че обичаме животните! 

Акцията продължава до 02.08. 2019г./включително /с  местоположение Лъки Хънт клиник!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).