Катастрофа с автобус блокира кръстовището на Червения площад, виновникът мина на червено, после избяга

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
14:06 / 25.06.2019
13106
Катастрофа блокира кръстовището на Червения площад, след като автомобил се заби в градски автобус, видя репортер на Varna24.bg.

Изплашени пътници от автобуса споделиха, че водачът на колата е минал на червено и е отнел предимството на градското возило, а след катастрофата е скочил и избягал. По описанието на очевидците е бил мъж на около 30 години. Възрастни хора в автобуса са изпопадали от удара по земята. 

Ситуацията се разигра около 13.35 часа на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и бул. "Мария Луиза" до Младежкия дом. Минути преди да се чуе трясък от ламарини, под проливния дъжд точно на светофара стана друга, по-лека катастрофа.  

Пътното произшествие блокира кръстовището и създаде пълен хаос. Джип с чужда регистрация навлезе в насрещното движение по бул. "Цар Освободител" и само благодарение на червения светофар успя да се измъкне без произшествие, когато осъзна грешката си. 

На мястото на инцидента се очаква екип на КАТ, който да установи точните причини за инцидента, както и самоличността на виновника.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).