"Керана и космоновтите" откриват лятото във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:35 / 11.05.2023
3842
Музикалната фурия Керана заедно със своите музиканти ще гостуват в Морската ни столица за голям концерт във Варна Стрийт Фуд Парк (Varna Street Food Park) на 12 май – петък, научи Varna24.bg.

След изключително успешното си представяне в популярен телевизионен формат, красивата и гласовита певица, ще се отдаде на варненските си почитатели. Групата обещава да изпълни всичките си хитове, както и няколко специални версии на популярни парчета. Концертът е с ранен час на започване – 20.00 ч, за да могат и почитатели в детска или тийнейджърска възраст да се присъединят към купона.

"Варна Стрийт Фуд Парк“ отвори официално врати за този сезон на 1 май. Музикалната програма и през този сезон ще включва както популярни изпълнители в различни стилове, така и новоизгряващи звезди и млади таланти. През май освен "Керана и Космонавтите“ ще видим още тийн сензацията "Спални места“ на 19 май, JEREMY?

На 26 май, местните формации "Дуо Нинджи“, Kornu Ceti, Явор Тотев от група Кашмир. На 13 май ще гостува музикалното дуо от Украйна Артем и Татяна Манчос, а месеца ще завърши с Естрадно парти и варненската група UBGRADE.

Освен музикални преживявания, паркът предлага и други забавления. STREET FOOD културата е на почит, а през това лято кулинарните концепции са обогатени с нови предложения и рецепти.

Мястото е подходящо за деца, семейства, домашни любимци. 3 – та буна на Крайбрежната алея се утвърждава, като предпочитана дестинация за срещи с приятели, прекарване на свободното време или разходка край морето.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).