Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кирил Петков: Не трябва да се явяваме на избори с обща листа с Христо Иванов и Мая Манолова
Автор: Екип Varna24.bg 08:56 / 21.09.2021Коментари (5)1604
©
Кирил Петков от коалиция "Продължаваме Промяната“ заяви в студиото на "Здравей, България" по NOVA, че би се обадил на Мика Зайкова, за да работят заедно за следващите избори, но ИТН трябва да си преглътнат егото, сами не става. Трябва обединението на общи принципи.

"Много се зарадвах, когато чух и Христо Иванов и Мая Манолова. И двете формации искаха разговор. Това е една от целите ни. Тези хора припознават много от общините ни цели. Трябва да изясним принципите на бъдещата коалиция за управление. Не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа, защото има хора и вдясно, и вляво. Ние явно ставаме новия център. Трябва да дадем пълна демокрация на избирателите да гласуват по цялата палитра - от "най-ляво до най-дясно", заяви съоснователят на проекта "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

По думите му още другата седмица от новата формация сядат на преговори с "Демократична България и "Изправи се БГ! Ние идваме“.

"Декларирах всичките си средства, когато станах министър. Над един милион лева са ми спестяванията. Всеки лев, който съм спестил, е на базата на моите успехи в бизнеса. Два пъти инвестирах в компании. Горд съм с тяхното съществуване. Зад всичко, което притежавам, стои честен бизнес, труд и успехи. Живея в малък апартамент в центъра. Обичам да ходя пеша, без да шофирам, ако може. Платил съм си данъците. Не завися от поръчки и държавни договори, така че съм абсолютно спокоен", заяви той на въпрос с какви средства разполага.

На въпрос какви са му отношенията с посланика на САЩ у нас Херо Мустафа той отговори: "Всички наши партньори на Запад биха се радвали България да не е корумпирана страна. На никого не му трябват задкулисните и корупционни сделки".

Той отново припомни, че целта им е да има 121 почтени депутати в парламента след изборите.

9% за мен е огромен процент, защото още когато нямате партия, листи, е голям този процент. Много благодаря на всички, които са ме подкрепили само на базата на нашите две имена. Този процент ако се направи хубава кампания и привлечем всички хора, които успеем аз знам, че това ще е по три. Спокойно може да се стигне до 27-30%, ако всичко, което сме обещали, го изпълним. Това заяви бившият служебен икономически министър Кирил Петков.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
кире лъжеца НАЙ-ПОСЛЕ си призна,че лъже за гражданството!Та пак да попитаме червеногъзите другарЕ от Курституционното съд - кога ще вземете отношение и решение?!?Аре побързайте,че скоро ще дойде Коледа,пърцуци такива!
+2
 
 
"Кире Язовиро"се зарадвал да чуе "МаяМа"...Дали е чул как въпросната предлага от трибуната на НС лицето Делян Пеевски за шеф на ДАНС???
+3
 
 
ученици на дедо Тошко-обещаваме да ви направим нова детска градина.Ама ние нямаме деца.Нищо обещаваме и деца да ви направим.
+3
 
 
обирам гласовете на всички заблудени и по ограничените умствено.Не казваме нищо конкретно ,за да не отблъснем някого.Обещаваме всичко на всечки-обещанията са безплатни.МаяМа си го каза-обещай му,после му резни зелката като е толкова тъп да се хване.ОПГ Пирамида.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.09.2021 г.
-1
 
 
Така е правилно, а и по-справедливо. Появата на такъв тип политици и политика ми прилича на знак за завършване на прехода /проклетия преход/. Като че ли вече има обръщане към прагматизма, а не към замеряне с идеологически обвинения. Отдавна чакам предмет на българската политика да станат публичните финанси, прозрачността, икономиката, доходите, образованието, здравеопазването, правото, а не цял мандат да изясняват кой от кой е по-комунист и кой от кой по-фашист.. Заплатата ти може да бъде висока или ниска, а не дясна и лява, образованието ти може да е качествено или посредствено, а не дясно и ляво. Здравето ти може да е добро или скапано, а не дясно и ляво.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: