Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Клуб "Отворено общество" връчва годишните си награди в навечерието на 24 май
Автор: Екип Varna24.bg 11:15 / 17.05.2021Коментари (0)1742
©
На 18 май 2021/вторник/, от 18,00 часа в зала 1 на ФКЦ клуб "Отворено общество“ – Варна ще проведе церемонията за връчване на Годишните награди на клуба, които се присъждат за значими постижения в сферите на социалния и обществен живот. За 29 път ще празнуваме заедно успехите на хората, които ни карат да се гордеем, че сме варненци ! И да им благодарим!

В началото на церемонията ще поздравим някои от миналогодишните носители на награди. По обясними причини не успяхме да празнуваме заедно техните успехи. С малко закъснение, но с много благодарност ще почетем работата на носителите на  наградата "За граждански принос в областта на образованието“ за 2020 година - екипа на Детския и средношколски комплекс на РБ "П.Славейков“, който възпитава четящи поколения, творци, мечтатели, учи ги да откриват в книгите съкровища и да променят бъдещето си.

За да изразим благодарност към тези, които в условията на пандемия водиха и водят всекидневна битка за живота на пациентите, на сцената ще видим и носителите на миналогодишната награда "За принос в областта на здравеопазването и медицината“- доц. д-р Диана Радкова - ръководител на втора Клиника Инфекциозни болести, към МБАЛ "Св. Марина" – Варна, както и екипа медицински сестри от Клиниката по инфекциозни болести.

Миналогодишният носител на наградата "За принос в областта на културата на град Варна“ - актьорът Свилен Стоянов от ДТ "Ст. Бъчваров“ също ще получи заслужени аплодисменти като признание за всичките 40 творчески сезона на сцената на Варненския театър, за таланта и изключителната му мисия да заразява с обич към театъра млади хора, независимо от тяхната съдба.

Церемонията ще продължи с признание за тазгодишните носители на наградата "За принос в областта на здравеопазването и медицината“. Отличието е за екипа от лекари на МБАЛ - Варна при Военномедицинска академия, позната като Военноморска болница. Ще изразим благодарност към екипа на болницата успял в кратки срокове да организира дейността си така, че да се включи активно в мисията да спасява човешки животи в битката с Ковид.

Ще почетем и половинвековния юбилей на едно от най-престижните училища в България - МГ "Д-р Петър Берон“ – Варна. Те са носители на наградата "За принос в областта на образованието“. Гимназията възпитава образовани, уверени и вдъхновени хора, които успешно развиват своя потенциал в реална и в дигитална среда навсякъде по света.

Церемонията ще завърши с аплодисменти за миналото, настоящето и бъдещето на ДТ "Стоян Бъчваров“, носител на наградата "За принос в областта на културата на град Варна“. Няма друг театър в България с такава голяма театрална история - 1120 спектакъла в един театрален век. Варненският театър се подрежда в авангарда на театралния процес у нас и за цяло едно столетие повлиява върху нивото на театрално мислене в България.

Годишни награди на клуб Отворено общество – Варна - 18 май 2021, от 18,00 часа в зала 1 на Фестивалния комплекс.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: