Кметът: Надявам се с бюджета за 2019 г. всеки варненец да усети положителния ефект на своята улица и пред своя дом

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
11:06 / 30.01.2019
4026
Кметът на Варна Иван Портних изрази надеждата си с рекордния бюджет, който днес Общинският съвет на града ще приеме за настоящата година, ползите и положителните придобивки за гражданите на Варна да са осезаеми, предаде репортер на Varna24.bg.

Той отговори на острия тон, с който общинският съветник Костадин Костадинов атакува градоначалника по повод на чаканите отговори на редица зададени от него въпроси, касаещи и детските градини. Ето какво каза кметът по време на заседанието:

"Не мисля, че това е тон, който трябва да задаваме за работа на Общинския съвет. Отговор всички ще получат. Специално по отношение на детските градини се надявам днес с вашата подкрепа да бъде приет бюджета. Знаете, че на два етапа сме планирали обновяването на всички детски площадки на детските ясли  и градини в града. Продължаваме с усилията за създаване на най-подходящи условия за най-малките варненци. Предстои приемане бюджета на града, близо половин милиард. Надявам се с общи усилия да направим така, че тези средства да бъдат използвани по най-ефективния възможен начин, така че всеки варненец да види ефекта пред своя дом и на своята улица с придобивките, на които всички ние да се радваме", каза кметът.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).