Кметът: Нашият град има една безценна работилница за театрално творчество

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:02 / 27.03.2014
720
Кметът на Варна изпрати своите пожелания към варненските театрали за днешния Международен ден на театъра. Ето какво пожела той:

Уважаеми актьори, режисьори, сценографи, сценични работници - всички, за които Мелпомена е музата на вдъхновението - честит Международен ден на театъра!

Честит празник и на варненската театрална публика, която с аплодисментите си оценява и подкрепя труда на творците! В лицето на Варненския драматичен театър "Стоян Бъчваров", на Държавен куклен театър - Варна, и частния театър "Българан" нашият град има една безценна работилница за театрално творчество. Нека се множат спектаклите - красиви, модерни, завладяващи, обърнати с лице към публиката и най-вече към младите хора на Варна, които имат нужда от духовни послания!

Желая на всички много здраве, дръзновение и впечатляващи успехи на нашата и на международната сцена!

Убеден съм, че вие - театралните хора на Варна, ще вложите огромната си творческа енергия за издигане на културния престиж на нашия град и за спечелване на голямото състезание - Варна - Европейска столица на културата 2019!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).