Кметът: Ремонтът на Варненската търговска гимназия върви с бързи темпове

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
08:03 / 21.02.2020
2804
Ремонтът на Варненската търговска гимназия "Георги Раковски" върви с бързи темпове, съобщи кметът на Варна Иван Портних в личния си профил във фейсбук, където публикува и снимки, видя Varna24.bg

"Поздравявам екипа, начело с директора Жечка Георгиева, който спечели проекта по ОП "Региони в растеж" и успешно работи за неговото изпълнение. Рехабилитацията на сградата бе особено наложителна. В момента се изпълнява ремонт на покрива, подмяна на ВиК и ел. инсталации, саниране, боядисване и смяна на подови настилки, изграждане на нови тоалетни. Ще бъде възстановена и старата чешма в двора, изградена през 1888 г. Община Варна ще съдейства и за обновяване на двора на гимназията. Радвам се, че се срещнах и с част от възпитаниците на училището - енергични и мотивирани млади хора. Неслучаен е интересът на различни международни компании към Варна!", написа Иван Портних.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).