Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кметът: Започва работа по облагородяване в още един варненски район!
Автор: Пламена Николова 08:50 / 18.11.2021Коментари (9)4737
Започваме работа по облагородяване на междублоковите пространства в кв. "Изгрев", съобщи кметът на Варна Иван Портних в личния си профил във фейсбук, видя Varna24.bg.

Ремонтните дейности ще бъдат извършени от бл. № 37 до 41, или тъй наречените експериментални блокове, ул "Прилеп" и бул."Христо Смирненски", до Вятърната мелница.

Ремонтът предвижда реконструкция на съществуващите паркинги, изграждане на нови паркинги на зелена фуга и на пешеходни алеи, ремонт на тротоари, нова паркова мебел, сподели Иван Портних

Както медията ни съобщи, продължават ударно ремонтите и на много други места  във Варна:

"В Аспарухово започна ремонт на междублоково пространство на ул. "Св. Св. Кирил и Методий“, бл. 38, 40, 42, както и на спортното игрище на същата улица.

Проектът предвижда изграждане на детска площадка с комбинирани съоръжения;

Превръщане на съществуващото спортно игрище във фитнес площадка на открито;

Рехабилитация и реконструкция на асфалтовата настилка; Нови кътове за отдих с пейки, маси и беседка; Ремонт на стълбищата, изграждане на паркинг на тревна фуга и засаждане на дървета.

Започваме работа по облагородяване на междублоковите пространства в кв. "Изгрев", район "Приморски" - от бл. № 37 до 41 (т. нар. експериментални блокове).

Ремонтът предвижда реконструкция на съществуващите паркинги, изграждане на нови паркинги на зелена фуга и на пешеходни алеи, ремонт на тротоари, нова паркова мебел.

След завършването на ремонтите на две основни улици в района на Кооперативния пазар - на ул. "Георги Бенковски" и на ул. "Д-р Пискюлиев", подготвяме начало на ремонтни дейности и на по-малки улици:

ул. "Ивайло - от ул. "Ангел Кънчев" до ул. "Беласица";

ул. "Цар Иван Страцимир" - от ул. "Ангел Кънчев" до ул. "Беласица";

ул. "Хан Маламир" - от ул. "Ангел Кънчев" до ул. "Беласица";

ул. "Начо Начев" - от ул. "Ангел Кънчев" до ул."Беласица";

Предстои пълно обновяване и на площад "Лаврентий".

Какво предстои за площад "Лаврентий" в район "Одесос":

След мащабни ремонти на междублокови пространства в района на Погребите, където от години не бе обновявана инфраструктурата, резултатите са факт - изградихме нови тротоари, паркоместа и преасфалтирахме улици.

Предстои пълно обновяване на площад "Лаврентий". Зоната е разположена между ул. "Панайот Волов", ул. "Хараламби Ангелов", ул. "Кракра".

Осигурили сме средства за ремонт на алеите, за нова паркова мебел, озеленяване. Съществуващите детска площадка и спортно игрище предстои да бъдат напълно обновени. Предстои избор на изпълнител по закона за обществените поръчки, след което започваме работа", сподели кметът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.11.2021 г.
0
 
 
Боже спрете с тези обновявани. И останалите квартали,така ги обновихте, че забравихте за тяхното съществуване даже. От насадената храстовидна растителност растат тикви, колци с домати, плевели, само не и каквото трябва. Едно нещо свършете в този град,ама после се върнете и го и поддържайте. Стига крадахте и пълни гушите!!!
Aнонимен
на 18.11.2021 г.
0
 
 
Промени обръщача на 118 във Владиславово и ще го забележим няма нужда да го съобщаваш по медиите Обръщача опорито си седи на паркинга където не му е мястото Направи действие щом община Варна твърди че е на добро демократично ниво Изглежда общината не се управлява демократично щом не може да намери решение на проблема с обръщача на 118 във владиславово Направете преместване в кратки срокове
Aнонимен
на 18.11.2021 г.
0
 
 
Не казвай къде облагородяваш а премести обръщача на 118 във Владиславово не си затваряй очите И линия 83 може да се удължи до Владиславово Общината е компетентният орган затова свърши тези две задачи
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
газови доставки
Бум на коклюш в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: