Кметът инспектира ремонтите в район "Одесос"

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
08:46 / 14.11.2019
2320
Кметът на Варна Иван Портних инспектира ремонтите по райони. След като преди ден сподели как текат инфраструктурните подобрения в район "Аспарухово", градоночалникът сподели и наблюденията си от район "Одесос", видя Varna24.bg

"Проверих на място ремонти на тротоарите и на уличните настилки, които се извършват в момента в район "Одесос". По график вървят дейностите на ул. "Георги Раковски" - в участъка между ул. "Ген. Колев" и ул. "Иван Драсов", както и на ул. "Ангел Кънчев" - между ул. "Дрин" и ул. "Д-р Пискюлиев" ( до Колхозния пазар )

Готов е нов паркинг с около 60 места в пространството зад бл. 39 - 49 на ул. "Струга". Продължаваме с изграждането на паркоместа в междублоковите пространства

Децата в ОУ "Иван Рилски" в район "Младост" вече имат нова спортна площадка с фитнес уреди на открито, комбинирано игрище за футбол и баскетбол, маси за тенис", написа Иван Портних в личния си профил във Фейсбук.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).