Кметът на Аксаково инж. Атанас Стоилов и новоизбраните общински съветници положиха клетва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:11 / 03.11.2015
2983
Кметът на Аксаково инж. Атанас Стоилов и новоизбраните общински съветници положиха клетва на първата тържествена сесия след провеждането на местните избори, която се състоя в залата на Общинския детски комплекс, предаде "Фокус" - Варна. 

На церемонията присъства и областният управител на Варна Стоян Пасев. Клетва положиха и кметовете на кметства, избрани на първи и на втори тур. Като единствени кандидати кметовете на седем кметства са били ясни още преди провеждането на изборите - в Генерал Кантарджиево - Стефан Зенгинов от ПП ГЕРБ, в кметство Кичево - Иванка Маринова от ПП ГЕРБ, в кметство Крумово-Георги Стратев от ПП ГЕРБ, за кметство Осеново - Данко Бакалов от ПП ГЕРБ, за кметство Яребична - Катя Жекова от ПП ГЕРБ, за кметство Засмяно - Тодор Атанасов от ПП ГЕРБ, за кметство Изворско - Иван Иванов от ПП ГЕРБ. На първи тур са избрани кметовете на кметство Долище - Иван Костов от ПП ГЕРБ, кметство Климентово - Надя Лефтерова от ПП ГЕРБ, кметство Куманово - Иван Инджов от ПП ГЕРБ, кметство Орешак - Нели Анастасова от ПП ГЕРБ, кметство Ботево - кандидатът на ПП ГЕРБ Недялко Ямболов, кметство Доброглед - Янка Павлова от ПП ГЕРБ, кметство Слънчево - кандидатът на ПП ГЕРБ Величка Златева. На втори тур са избрани кметовете на кметство Игнатиево - Анастасия Кадиева от ГЕРБ, кметство Въглен - Тодор Банчев от Реформаторския блок, кметство Любен Каравелово - Добри Василев от Реформаторския блок, кметство Водица - Йордан Киров от БСП. На първи тур за кмет на Община Аксаково за пети пореден мандат бе избран инж. Атанас Стоилов с резултат 73.99%. 

Сесията бе председателствана от най-възрастния общински съветник Киро Михов. Единствената точка в дневния ред бе избор на председател на Общинския съвет в Аксаково. Бе създадена комисия, която да даде предложения и организира избора.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Войната с боклука във Варна започна: Затягат мерките, налагат по-...
Започват ремонти в четири училища във Варна, вижте кои
Един от най-големите конкуренти на варненското пристанище с инвес...
Икономист: Заплатите обърнаха демографската криза
Интересна изложба ще зарадва варненци
Свикаха кризисен щаб заради бурята във Великотърновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).