Кметът взе мерки за охлаждане на Варна и варненци в жегата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:09 / 13.08.2014
1133
Шест пунка за раздаване на безплатна вода осигурява община Варна днес, утре и в петък, заради горещото време. На всеки от тях ще има и медицинско лице, към което желаещите могат да се обръщат за измерване на кръвно налягане или съвет за справяне с жегата.

Пунктовете работят от 10 ч. до 17 ч. и са разположени зад Катедралата - с екип на ДКЦ І, в градинката на Севастопол - с екип на ДКЦ V, в градинката на Червения площад - с екип на ДКЦ ІV, след входа на Морската градина до ФКЦ - с екип на ДКЦ "Чайка", в кв. "Владислав Варненчик" на пазара - с екип на ДКЦ ІІІ и в кв. "Аспарухово" на центъра до читалището - с екип на ДКЦ ІІ.

По нареждане на кмета Иван Портних се извършва миене и пръскане с вода на основните улици и булеварди. Ако метеорологичната обстановка не се промени, мерките за охлаждане и раздаването на вода ще продължи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).