Кой даде разрешение да се унищожи зелена площ в центъра на Варна?

Автор: Пламена Николова
Коментари (8)
11:22 / 05.06.2017
6517
За подготовка на ново строителство в зелена площ в центъра на Варна научи Varna24.bg от публикация във Фейсбук. Ето какво написа наблюдателна варненка в своя профил:

"Свободна зелена площ в центъра на Варна! ВЕЧЕ НЕ Е! Явно се оказа "трън в очите" на инвеститор или пък на Община Варна. 

От петък, 2 юни, следобед, по терлици, тихомълком, ограда опасва част от зелената площ зад блоковете на ул. "Батак", която гледа към бул. "Христо Ботев". 

Няма табела, кой и какво смята да строи на тревата, току под прозорците на блока. Хората на обекта, на който вече са разставени барака и химическа тоалетна, не са много разговорливи. Липсва и задължителната табела за нов строеж, която да каже кой, какво и колко време смята да строи. 

Ясно е обаче, че поредната от малкото останали зелени площи в центъра на града, месеци наред явно ще е заета от строеж - камиони, багери, машини ще смажат тревата и ще разбият тротоарите, защото иначе няма откъде да влязат до обекта. 

Кой даде разрешение да се унищожи зелена площ в центъра на Варна? Този, който го е дал най-малкото дължи обяснение и яснота на стотиците варненци, под чиито прозорци ще изникне незнайно какво, поне засега щото табела липсва.

А дали пък няма "да изядат и останалата трева" със следващ строеж. То нали, апетитът идвал с яденото...".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).