Кола се взриви в движение на метри от бензиностанция във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
22:53 / 06.05.2014
7357
Автомобил "Фолксваген Пасат" пламна като факла и се взриви по време на движение на един от централните булеварди на Варна преди час.

Колата е собственост на Ивайло Цачков, на 46 години, строителен работник. Той току-що бил напълнил бутилката си с газ на бензиностанция и се движел в посока автогарата. Докато колата била в движение, усетил мирис на изгоряло и видял искри да излизат от таблото на колата.

За щастие, Цачков успял да спре колата в крайното платно и да излезе от автомобила. В този момент обаче, той се сетил, че е забравил двата си телефона на седалката и отворил вратата, за да ги вземе. Точно в този момент колата избухнала и го обгорила в лицето и ръцете.

Инцидентът стана на трийсетина метра от бензиностанция на голяма верига и ако човекът бе изпуснал управлението на автомобила, можеше да стане голям проблем, разказват очевидци.

На мястото пристигнаха две пожарни, но от автомобила не бе останало почти нищо. Ивайло Цачков потвърди малко преди да отпътува за болницата, че пожарът е унищожил всичките му инструменти, които били в колата. След експлозията автомобилът става само за скрап.

Източник: Блиц


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).