Колорит и екшън за Деня на Земята във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 23.04.2018
1666
Цветен, изпълнен с много настроение и завладяващи емоции се оказа Денят на Земята за варненци и гостите на града. На 22 април мол Варна се превърна в притегателен център не само за почитателите на адреналина и високите скорости, които се включиха в традиционния Пролетен мото фест, но и за децата на морската столица, които имаха възможност да стигнат до "центъра на Земята“.

Докато откритият паркинг на търговско-развлекателния център бе огласян от рева на  мощните мотори, свистящите гуми на стънтърите от формация "Екстрийм Атак Тийм“ и музиката на метъл групата "Мистър Хард“, в централното фоайе имаше занятия в необичайна класна стая. От петък до неделя огромен глобус – умален модел на земното кълбо, посрещаше ученици, които под формата на игри и забавни викторини около и в самия глобус научиха нови и интересни факти за Земята.

В централното фоайе бяха подредени и част от рисунките, които повече от 500 деца изпратиха за конкурса "Моята планета“, организиран от търговския център в партньорство с Община Варна. Експертното жури, което оценява творбите на малките художници, ще обяви имената на победителите на 25 април.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).