Комедията "Отчаяни съпрузи" предстои във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:05 / 02.09.2021
1091
Постановката "Отчаяни съпрузи“ ще гостува в Летния театър във Варна на 10 септември. Датата е част от лятното турне на комедията тази година.

Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Историите им се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените.

Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

"Отчаяни съпрузи“ съчетава класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Постановката гарантира добро настроение и неслучайно вече осем години не слиза от комедийния афиш във Франция, нарушавайки всички кодове в жанра.

Това лято постановката се игра в над 10 града в страната. Предстоят и още дати в новия сезон.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).