Концерт и много изненади на рождения ден на "Албена“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:25 / 21.08.2018
1800
"Албена“ ще празнува 49-тата си годишнина на 24-ти август. Домакините са подготвили множество изненади за гостите.

Сутринта в 9:00 часа на игрището на хотел "Ралица“ служителите на ваканционното селище ще се впуснат в спортна надпревара. Те ще мерят сили в три дисциплини: дърпане на въже, плажен волейбол и мини футбол. Вечерта от 20:00 часа, на поляната до х-л "Добруджа“ за децата ще има различни атракции /мимове и игри с аниматори/.

Официалното тържество ще започне в 20:30 часа на лятната сцена. Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая  подаръците ще са за гостите. Музикалният е специален.

В него "Джазът среща класиката“ - на четиридесет пръста. "Четиримата пианисти“ - Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров и Ангел Заберски - музиканти с активна международна кариера и още двама джаз музиканти Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас ще свирят за публиката. “Албена“ ще стартира продажбите на резервации за следващия сезон. Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта.

Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20:30 часа с "Birthday After Party" - шоу на аниматорските екипи, което ще започне с "Grill Master Chef Tournament". В него ще участват най - добрите шеф-готвачи в "Албена“. След дегустация публиката ще избере Топ 3.

 

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).