Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кондукторите в градския транспорт го отнасят заради задръстванията
Автор: Екип Varna24.bg 10:36 / 05.10.2015Коментари (2)1196
© Varna24.bg
Мащабните ремонти на булевардите във варненския квартал "Владиславово" предизвикват огромни задръствания сутрин, което се отразява на разписанието на автобусите от градския транспорт, видя репортер на Varna24.bg.

Бавното предвижване изнервя пътниците по спирките, които чакат повече от обичайното и те от своя страна стоварва разочарованието и гнева си върху кондукторите в автобусите.

С "добро утро" посрещаше персонално всеки пътник тази сутрин жената с билетчетата по линията на № 20 от квартала към центъра. След множество забележки, че автобусът закъснява 30 минути, дамата започна да обобщава поздрава с"добро утро на всички". След още десетина минути караници и препирни с пътниците кондукторката напълно спря да поздравява, защото и се налагаше да води диалог с някой от най-агресивните граждани в автобуса.

"Вие пък точно за къде сте се разбързали, няма да ви избягат промоциите и намаленията на пазара", обърна се тя към сърдит пенсионер.

Не виждате ли, че булевардите са разкопани, движението е двупосочно в едното платно, сутрин всички хукват с коли на работа, как да стигнем по-бързо, да литнем ли?", коментираше още жената. 

"Няма как да се оправят нещата, ако не се развалят. И у дома като правите ремонт, нали заради един килер може да обърнете цялата къща надолу с главата. Как да имаме хубави булеварди, ако не ги ремонтират, ще потърпите малко", намеси се мъж на средна възраст.

Реконструкцията на трите булевардите  "Константин и Фружин", "Трети март" и уширението на долната част на бул. "Янош Хуняди" бяха заложени в проектите на общината още с приемането на бюджета за 2015 г. 

След приключването на рехабилитацията се очаква значително да бъде облекчен трафика до крайният варненския квартал и съответно времето за предвижване на возилата от градския транспорт до централната част на града и обратно.

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.10.2015 г.
0
 
 
много е просто, безхаберие на общината и фирмата правеща ремонтите... не е нормално да разкопаеш навсякъде и да стоиш да дойде края на срока ти за да почнеш да работиш. нещастници
0
 
 
Кондукторите не са виновни, разбира се, за неуредиците. Но, как да не се ядосва човек, като не знаеш кой автобус по какъв марщрут се движи, до кога, на какъв интервал, на коя спирка спира, и изобщо има ли спрени линии, и така нататък...Пълна каша, и никой нищо не знае, човек се чуди на какво да се качи, докъде ще стигне, и на коя спирка какво да чака...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: