Контактен център "Млад предприемач" отвори врати във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:59 / 10.07.2023
712
Контактен център "Млад предприемач“, отвори врати във Варна с подкрепата на Младежко сдружение "Моят град“. През летните месеци в информационния център, чрез различни инструменти младите хора ще могат да тестват и оценят своята бизнес идея с помощта на експерти. Ще получават серия от консултации и подкрепа, които включват оценка на конкретна бизнес идея, създаване на бизнес план и регистрация на търговско дружество. Това съобщиха от пресцентъра на сдружението за Varna24.bg.

В центърът всеки желаещ младеж ще получи и информация относно правните аспекти за стартиране на бизнес, за кандидатстване по различни европейски програми, за административни процедури, за възможности на финансиране.

Целта на инициативата е да се стимулира предприемаческата активност в град Варна, като се създаде пространство, където младите хора да получат конкретни съвети и информация относно това какво е да бъдеш млад предприемач и какви са стъпките за да го постигнеш.

Десет младежи вече започнаха да посещават редовно контактния център, споделят от организаторите. Всеки, който желае да се присъедини може да пише на имейл: sncmoiatgrad@gmail.com

Контактен център "Млад предприемач“ е част от Младежка инициатива "Работилница за млади предприемачи“, която се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция "Образование и младежки дейности“

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Задържаха съдийка, буйствала в районно управление във Варна
Лошо му се пише на наркодилър продавал дрога във Варна
Безплатни консултации във Варна за хора със сърдечно-съдови забол...
Войната с боклука във Варна започна: Затягат мерките, налагат по-...
Започват ремонти в четири училища във Варна, вижте кои
Един от най-големите конкуренти на варненското пристанище с инвес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).