Кошмар! Варненец, загубил детето си на пътя, води битка със застрахователите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:14 / 07.11.2018
6181
Баща загубил дъщеря си в нелеп пътен инцидент. Тя е блъсната на пешеходна пътека. Ангел Борисов от Варна води съдебни битки срещу застрахователите.

"Кошмарът, в който живее едно семейство, загубило детето си, се оценява на 20 000 лв.", обясни бащата в "Здравей, България".

Инцидентът е станал през 2011 г. Делата по случая са приключили на три инстанции, като е отсъдено, че вината е на водача на автомобила. Решението на съда е, че застрахователите дължат обезщетение на семейството. То е изплатено.

"Предложението за таван на обезщетенията от 20 000 лв. е недопустимо. Това, че те ще са на загуба въобще не е вярно. Просто има шанс печалбата им да стане по-малка. Искам да видя същия ентусиазъм в застрахователите, когато те вършат нещо в полза на пътната безопасност. Аз не съм виждал те да организират кампании за намаляване на жертвите по пътищата", каза Борисов.

Според него по-лесният начин е да се вдигнат цените на застраховките. Той заяви, че плаща същата сума като човек, който е направил две катастрофи. Обяснението, че това се отнася само до неимуществените щети важи в много малко случаи, добави още Ангел Борисов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).