Кошница с цветя за Окръжен съд Варна от благодарен “потребител“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 20.04.2016
1038
Огромна кошница с лалета бе доставена в Окръжен съд Варна в ранния следобед днес. Оказа се, че не е предназначена за личен повод на магистрат или служител, а е жест на благодарност към цялото Търговско отделение на съдебната институция.

"На Търговско отделение на Окръжен съд Варна по случай наскоро отминалия празник на юриста и в знак на признание за ролята на съда като последен стожер на гражданското общество", е написано с калиграфски почерк на придружаващата кошницата ръчно изработена картичка. Тя е подписана лаконично - "Потребител", като е добавено в скоби: "по смисъла на Закона за защита на потребителите". 

Въпреки опита на пресслужбата да научи от кого е изненадата, куриерът беше лаконичен, че лалетата са предназначени за всички служители от деловодството и подателят държи всеки да получи цвете от нея.

Кошницата бе посрещната от Мирослава Люцканова, съдебен деловодител и служител във Фронт офиса на Търговско отделение /на първата снимка/. Преди служителите да получат лалетата от кошницата, те се снимаха за спомен, очаровани от анонимния жест на благодарност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).