Костадинов: Това импотентно правителство да си подаде незабавно оставката, защото е заплаха за националната ни сигурност!

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
17:44 / 27.04.2022
2322
"До снощи имаше надежда, че България действа в някакъв синхрон със своите Евроатлантически партньори. Днес вече буди недоумение фактът, че България май е единствената държава, която е отказала да плаща в рубли за руския газ".

Това коментира на извънреден брифинг днес лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде репортер на Varna24.bg.

"Българското правителство е доказало своята категорична несамостоятелност и точно поради тази причина решенията, които взема не са негови, а са пряко продиктувани от Америконското посолство. Поради тази причина е очевидно, че за пореден България е опитен полигон в големия конфликт между САЩ и Русия. Ако до момента Украйна беше единствената страна, която си мереше влиянията с тези велики сили, сега България се присъединява към тази нерадостна компания. 

Още при избухването на войната многократно предупреждавахме, че неразумното поведение ще доведе до тежки икономически последици за страната ни, за гражданите, за предприемачите, за всеки един от нас...Питахме кой ще понесе политическата отговорност за тези щети и кой ще плати щетите в крайна сметка?

Правителството доказа, че са марионетки, една американска пета колона, която управлява държавата ни. Ние бяхме първата държава, заедно с Чехия, която затвори въздушното си пространство за Русия и първата страна, която затвори пристанищата си за руските кораби дни, след като българските моряци бяха освободени, благодарение на руските войници", коментира Костадинов. 

Той огласи и случай с българката Златка Стоянова, която е родила във френска болница, но френската държава не я пуска да се прибере и задържа детето, въпреки, че бащата изпраща всички документи за припознаване. Българи започват да дават дежурства пред стаята на родилката, за да не допуснат социалните служби да й вземат детето. Министърът на външните работи Генчовска е поела ангажимент да провери случая.

"Снощи българския консул и представители на посолството са предотвратили намесата на полицията. В 10.00 часа днес детето е отнето от майката и я извеждат от задния двор. Детето е записано с фамилията на майката в женски род като Пламен Стоянов и това е проблем за легализиране на неговите документи. Едно здраво, бяло дете, момче, се ражда от "самотна" майка според френските власти, които й го отнемат, за да го дадат за осиновяване. Ние настояваме още днес да бъде привикан френския посланик у нас и да бъде освободено отвлеченото българче. Наблюдаваме тотален разпад на държавността и дори нашите партньори не реагират. Това импотентно правителство да си подаде незабавно оставката, защото е заплаха за националната ни сигурност! ", допълни Костадинов.

Виж коментарите (3)

Още по темата (4521):
01.04.2024 Експлозия в Екатеринбург: Избухнал е пожар в цех на предприятието "Уралмашзавод"
21.03.2024 Доц. Искрен Иванов за България в НАТО и ЕС: Сякаш политиците не са наясно какво да правят с бъдещето ни
20.03.2024 ЕК отпусна първите 4,5 млрд. евро по механизма за Украйна
12.03.2024 Ватиканът: Руската агресия трябва да бъде прекратена, за да се осигури мир в Украйна
10.03.2024 Папа Франциск: Украйна трябва да има смелостта на бялото знаме
09.03.2024 Астролог с интригуваща прогноза
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).