Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Котешки некролог във Варна със закани към убиеца на Коко: Няма ненаказано зло!
Автор: Пламена Николова 16:01 / 16.01.2020Коментари (8)8450
© Varna24.bg
Необичаен некролог е разлепен в района на Шишковата градинка във Варна, видя репортер на Varna24.bg.

Според текста на некролога става ясно, че 4-годишният домашен котарак Коко е бил отровен, а неговите стопани се обръщат към "садиста в квартала" с посланието:

"И той имаше право да живее като теб! Няма ненаказано зло! Рано или късно всичко се плаща!", като под цитата стои името на Ванга. 

Популацията на котките във Варна в последните години е силно завишена, тъй като размножаването им излиза от контрол. Като изключим домашните любимци като Коко, улиците на морската столица са пълни с бездомни котки. В повечето случаи те имат своите почитатели, които отделят средства и време и се грижат за тяхната прехрана и лечение при нужда. Не липсват обаче злонамерени хора, които считат, че уличните животни разнасят само зарази и често залагат капани с отрова, които могат да бъдат опасни и за хората. Не случайно се казва, че който не обича животните, не обича и хората.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.01.2020 г.
0
 
 
Този съдист изби всички животни в квартала. Кой е той да рвшава и с какво му пречат. Смятате ли, че е нормално животно за което се грижиш, лекуваш, не е направило нищо да го убият?
Aнонимен
на 19.01.2020 г.
0
 
 
В БГ има толкова тъпащина!! Животните са поставени над човека! Гледах под блока , как в пясъчника пикаят и серат кучета и котки, а след това пускат децата да играят на пясакът! Кое да се защитава-децата или бездомните животни! В САЩ проблемът е разрешен , като хората са най-отгоре. В БГ проблемът е разришен от псевдолюбитили на животни и тъпаци! Които забравят какво си слагат на масата и какво ядат! И забравят ,че храната им се произвежда и се дължи на смъртта на животни!! Хора ,които забравят ,че храната им може да не е вечна!
Aнонимен
на 18.01.2020 г.
0
 
 
Това е пълна глупост, че популацията им се увеличава. Безброй вируси, изроди, инциденти и прочие им се случват. Увеличават се обаче селяндурите, които ги изхвърлят на улицата. Дано пукнат в адски мъки всички олигофрени, които тровят животни. Боклуци. ПП: Тази тъпотия, че котките се увеличават е от оная простотия наречена "Черно море", в която Марица Гърдева разправя, че ако може ще избие всички улични животни.
Aнонимен
на 18.01.2020 г.
0
 
 
Истината е, че котките не са опасни - те не те хапят, странят от хората от страх, а и да им дадеш храна, най-много да ти се отъркат в обувките, което е безобидно. Докато при кучетата работата е по-опасна - те не винаги могат да се контролират добре(за разлика от котките, които са и много по-интелигентни), а понякога стават и агресивни и хапят, което е недопустимо. Не веднъж е имало нападение над случайни минувачи, предизвиквали са дори смърт. Да не говорим, че вече не остана чиста полянка или пътека, където да може да се стъпи без опастност от кучешки фекалии. Котките поне си заравят всичко, копаят дупка даже, когато само уринират. С това не призовавам към изтребване на кучетата, просто ако всички се кастрират постепенно ще намалеят. А за котките важи същото, но е трудно да се хващат и кастрират. Но те поне не са опасни за никого и няма проблем дори да бъдат хранени. А на онези, които ги избиват - не им прави чест и може би Господ ще ги накаже един ден наистина.
Aнонимен
на 17.01.2020 г.
0
 
 
Нашата квартална любимка, котката Мима, я утрепа един. Разбрахме кой е, със свидетели и бой си призна. После спрямо него имаше гериден компрес, няколко пъти! Закле се, повече да не посяга на живо същество.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: