Край Варна се появи знак "Внимание, мотористи!“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:24 / 29.03.2016
1289
И във Варна вече има знак "Внимание, мотористи!", който предупреждава останалите участници в движението за предпочитаните от мотоциклетистите маршрути, предаде Дарик.

Предупредителният знак е поставен до картинг пистата, на пътя за село Оброчище. Знаци по същия път има и край село Генерал Кантарджиево, похвалиха се от "Moto Angels" - първият изцяло дамски мотоклуб във Варна.

"Вярваме, че много колеги ще ни последват!", написаха Ангелите с мотори под снимката с новопоставения знак край картинг пистата.

Първите знаци "Внимание, мотористи!" се появиха неотдавна край София. Инициативата е на група мотоциклетисти от столицата, които са се заели напълно сериозно с начинанието да разпространят знаците из цялата републиканска пътна мрежа. Целта на идеята е да се напомни, че и мотористите са участници в движението, с надеждата да няма повече пострадали мотористи.

"Внимание, мотористи!" все още не е включен в списъка със законните предупредителни знаци. Целта на рокерите е той да стане 41-ият в списъка.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).