Кралици на красотата даряват балните си рокли на бедни абитуриенти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
15:27 / 28.04.2016
1571
"Дари усмивка" е инициатива на част от най-красивите българки от всички възрасти! Тази пролет те даряват тоалетите, с които са короновани за Мис България, Мисис Българи и Мисис Баба на български деца оставени без родителска грижа и деца от социално слаби семейства.

"Всички имат една душа. И една от първите им мечти е да влязат в живота след незабравимата нощ на зрелостния бал. Ние ще помогнем на български момчета и момичета да са щастливи и да се чувстват еднакви с всички в тази нощ. Децата са най ценното на този свят, иначе за какво живеем!, категорични са красавиците.

Този път наградите ни не са корони, ленти, пари, козметика и слава. Нашата награда е усмивката, която сме предизвикали с делата си, казва Мис България Ана Иванова. Тя е щастлива защото само за месец е подкрепена от плеяда титуловани красавици - Ваня Пенева - Мис България 2011, Юлия Юревич - Мис България 2007, Дони Василева - Мисис Баба 2015 ,Мариана Маринова - Мисис България 2007, Александра Иванова - Мисис България 2013 , Ради Орцева Мисис България 2014, Вики Божилова Мисис България 2013.

Още по-ценна е подкрепата, която получава "Дари усмивка" от приятелите си, от непознати - собственици на магазини за облекла и обувки, както и от кметове, без които трудно ще разберем къде има най-належаща нужда от сбъдване на мечтата за абитюриентския бал, коментира Ана Иванова.

Заедно Можем! И аз виждам, че е така! Ние, българите сме изключително добри, състрадателни и щедри хора! Радваме се на всяка дерена дреха, която ще превърне една млада дама в истинска принцеса и един млад мъж - в перфектно изглеждаш джентълмен. Нека всеки от тях получи своя шанс да пристъпи в живота уверено и да бъде достоен българин, споделя Ана Иванова.

Дни преди най-светлия християнски празник - Великден, всеки от нас, който има възможност може да се включи в инициативата! И да е сигурен, че е дарил не една усмивка с добрината си!

Ако искате да се присъедините, можете да пишете на мейл адрес dariusmivka78@gmail.com, както и на страницата на акцията във фейсбук Дари Усмивка.


Виж коментарите (3)

Още по темата (68):
21.05.2016 Пловдивският митрополит Николай защити зарята за Великден
04.05.2016 Хванаха десетки да шофират пияни и без книжки във Варненско по Великден
03.05.2016 Хотелиерите по Черноморието доволни от туристопотока по Великден
02.05.2016 Продължават проверките в търговските обекти по празниците
02.05.2016 Изнасят чудотворната икона от Бачковския манастир
02.05.2016 Започва голямото завръщане след почивните дни по Великден
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).