Красавиците от BOND завладяват Варна през пролетта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:46 / 28.12.2016
1008
Най-успешният струнен квартет в историята на музиката, BOND, ще зарадва България с много класика и сексапил в рамките на няколко концерта през пролетта на 2017-та.

За първи път освен в София (19 април, Зала 1 на НДК), дамската британско-австралийска формация ще свири на живо във Фестивален и конгресен център Варна на 21 април, както и в Операта в Бургас на 22 април. Билетите вече се продават на касите на залите.

Повече от 4 милиона продадени копия от няколко студийни албума имат зад гърба си двете цигуларки Таня и Еос, виолистката Елспет и челистката Гай-И. Четирите са работили със знаменитости от ранга на сър Пол Макартни, Джими Пейдж, Браян Адамс, Spice Girls, Leona Lewis... 

Продажбите на албумите им карат критиците да определят момичетата като най-успешния и продаван струнен квартет в музикалната индустрия за всички времена. Музиката им попада в жанра "кросоувър класика", а самите изпълнителки обичат да казват, че "просто свирят класическа музика, в която има внесени малко поп и електроника".

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).