Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Красимир Димов, ПП "Републиканци за България"- Варна: Спортът стимулира доброто здраве и благосъстояние на обществото!
Автор: Пламена Николова 09:22 / 26.06.2021Коментари (0)3371
©
Красимир Димов е кандидат за народен представител от листата на ПП "Републиканци за България" във Варна за предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли.  На 45 години, семеен, с едно дете. Средното си образование е завършил в НГХН "Константин Преславски" във Варна. Висше образование с педагогически профил завършва в НСА "Васил Левски". Следва и магистратура по право в юридическия факултет на ВСУ "Черноризец Храбър", където по-късно завършва и специалност "Бизнес администрация и мениджмънт. Майстор на спорта по бойни изкуства.

- Г-н Димов, защо решихте да станете част от ПП "Републиканци за България"?

- Винаги съм се стремял да стоя встрани от политически изяви, но прецених, че е дошъл моментът, в който мога да бъда полезен с квалификацията, знанията и опита си на обществото. Разбрах за политическият проект "Републиканци за България", разгледах политическата им платформа, която ме впечатли, и взех решение да бъда част от това ново начало за България. Намерих своето място в секторна политика "Спорт", където бих бил най-полезен и вложих цялата си енергия в това ново предизвикателство. Запознах се с много млади и амбициозни хора, специалисти в различни области и това допълнително ме мотивира да стана част от ПП "Републиканци за България".

- Кои са основните приоритети, залегнали в секторна политика "Спорт" на ПП "Републиканци за България"?

- Един от основните и наболели проблеми на българският спорт, е въпросът със спонсорството и недостига на финансиране. В нашата програма сме заложили промяна на Закона за спонсорството и мецанатството, като предвиждаме данъчни облекчения за търговските дружества и физически лица, които инвестират безвъзмездно финансови средства в спорт. Така ще популяризираме спорта и ще повишим неговите качества и постижения.

Друг основен проблем в днешния динамичен живот, е ниската двигателна активност на подрастващото поколение, което води до влошеното физическо и психическо здраве на нацията. Занижените часове по физическо възпитание в училищата води до по-трудното утвърждаване на подрастващите в обществото като личности, защото спортът калява не само тялото, но и духа, той изгражда характер, води до дисциплина и отговорност.

Затова ние от "Републиканци за България" в секторна политика "Спорт" предлагаме удвояване на часовете по физическо възпитание и извеждането им в отделен блок в подходящо за това време, а не между останалите часове. Предвиждаме още и изграждане на мрежа от спортни площадки на открито на територията на цялата страна, където всеки самостоятелно да се занимава със спорт, без да е необходимо да заплаща за това.

- Какво е Вашето предизборно послание към избирателите?

-  Скъпи съграждани, нека всеки гласува безкористно и без намесата на чуждо влияние, за да поставим основите на едно по-добро бъдеще, за да изградим една държава с ясни правила, просперитет, стабилност, и единство. Подкрепете ни на 11 юли с бюлетина 21, ПП "Републиканци за България"!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: