Курсанти от Морско училище се включват в пролетно почистване край храмовете

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:07 / 16.04.2021
1395
В навечерието на Възкресение Христово ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“, съвместно с Варненска и Великопреславска света Митрополия организират пролетно почистване на 17 април 2021 г. Целта е пространствата около молитвените домове във Варна да станат по-красиви и приветливи места. 

Районите, в които ще работят курсанти и доброволци от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“, са: храм "Свети Николай Чудотворец“, храм "Света Петка“, храм "Свети Атанасий“, храм "Свети Архангел Михаил“. 

Началото на мероприятието е в 9:00 ч., като екипите ще бъдат разпределени по всички места и почистването ще се извършва едновременно.

От Община Варна ще бъдат осигурени чували и ръкавици за участниците, три контейнера с обем от 6 куб.м, разположени в близост до църквите, както и извозване на отпадъците от сметопочистващата фирма, съобщават от дирекция "Екология и опазване на околната среда“ към общината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).