Курсанти от Морско училище участваха във важна конференция в САЩ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:34 / 08.02.2024
738
Курсант мичман Димо Красимиров Савов и курсант главен старшина Николай Константинов Кряколов от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“ взеха участие в ежегодната конференция по лидерска подготовка (NALC) във Военноморската академия на САЩ в гр. Анаполис, щата Мериленд.

Курсантите присъстваха на лекции, сред чиито теми са били: "Ролята на смирението в лидерството“, "Лидерството като отговорност“, "Придържане към своето "Защо?“ и други.

В конференцията участваха повече от 350 курсанти, студенти, офицери и преподаватели от 15 различни държави, като Япония, Германия, Италия, Франция, Великобритания, Перу, Украйна и други.

Практическата работа по време на дискусии по групи е била от особена полза. Участието в нея е способствало за разширяване на схващанията и разбиранията на представителите на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров“ в различни направления на командно-организаторския аспект на лидерството, разглеждайки тематики като вземане на управленски решения и оценка на риска в критични ситуации.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).