Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
Ћил€на ѕавлова: Ќ€ма да дадем ¬арна на популистите!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 13:32 / 10.03.2017 оментари (19)5032
©
Ќ€ма да дадем ¬арна на популистите! √≈–Ѕ предлага реални решени€ за Ѕългари€, за ¬арна и региона - доверете ни се на 26-и, за да надградим постигнатото, приветства хората по време на открита приемна с варненци в центъра на града водачът на листата на √≈–Ѕ във ¬арна Ћил€на ѕавлова.
—тотици граждани поздравиха кандидатът за народен представител и пожелаха на Ћил€на ѕавлова успех на изборите. Ќа откритата приемна присъстваха и кандидатите за народни представители …ордан ѕавлов, ƒимо ƒимов и Ќиколай ћалев.

"¬арна се развива. »нфраструктурата на града се промени, затова съм убедена, че ще привлечем инвеститори и ще бъдат създадени нови работни мета. ¬арна ще се затвърди като водещ иконимически регион в страната с изграждането на «она за иновации и развитие - кметовете на ¬арна, јксаково, Ѕелослав и ƒевн€ вече подписаха споразумение за създаването й. “ова е перспектива пред града, ко€то ще го преобрази икономически и ще развие потенциала на региона многократно", обърна се към хората ѕавлова.

’ората отправиха редица въпроси към водача на варненската листа, свързани с развитието на туризма в морската столица, повишаването на минималната работна заплата, културата и санирането. "—ред приоритетите на ѕѕ √≈–Ѕ за ¬арна е превръщането на града в туристическа дестинаци€ за четири сезона. ¬ рамките на мандата планираме минимална работна заплата от 650 лв.†

¬арна има 40 000 студенти и 50 000 ученици и тр€бва да се инвестира, за да останат и да работ€т в Ѕългари€. ѕрограмата за саниране тр€бва да продължи. — мерките, които √≈–Ѕ предлага в управленската си програма, потенциалът за заетост във ¬арна и региона може да бъде увеличен", увери гражданите, които й пожелаха успех на изборите Ћил€на ѕавлова.ќще по темата: общо новини по темата: 431
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
—къпа Ћили, благодар€ ти за антипупулизма! “и си моето слънце и надежда. “ова е защото мислиш и работиш за нас с ц€лото си сърце и разум. —нощи се връщах по магистрала хемус към ¬арна и през ц€лото време мислих за теб. ћислех и за мо€та тъща - как други€ път, като събере камъни в бъбреците е достатъчно да отида само до Ўумен и обратно за да € избав€ от мъките. “ака ще разтовар€ и здравната каса т излишни плащани€. Ѕлагодар€ ти, че само с еднин скъп "винетен" билет мога да се ползвам от труда ти ц€ла година. ўе преглътна само прескъпи€ ремонт на колата. Ќе мога да не мисл€ за теб, когато пи€ вода. “€ е златна по цена пак благодарение на твоите усили€. Ќо не мога да мраз€ компарти€та, не защото н€маше трески за д€лане, а защото отричам родителите си. ≈ не искам да съм като теб!
0
 
 
ѕопулистът крещи: "ƒръжте популиста!" рЯШД
0
 
 
т€ като € гледам може да из€де ц€ла ¬арна
0
 
 
“очно иконим»чески, а не икономически район сме. Ќаправо село.
0
 
 
—¬»Ќ≈“ ≈....¬ј–Ќј Ќ≈ ≈ Ќј Ѕјўј “», „≈ ƒј Ќ≈ я ƒј¬јЎ!!!!! Ќ»≈ Ќяћј ƒј ƒјƒ≈ћ Ќј √–ќЅј–»“≈(√≈–Ѕ) ѕќ¬≈„≈ ¬ј–Ќј!!!!!
0
 
 
Ќещем вече сланина, иде време за агнешко рЯШЙ!!!
0
 
 
—вин€ дебела ако знаех че си тука щ€х да та цел€ с €йца
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ќктомври 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
Ќационален отбор по футбол
ћащабна спецакци€ в Ѕургас! «акопчаха шефа на VTA Ќиколай ћечков
ƒёЎ на ѕ‘  „ерно море
»кономическа зона "“раки€"
—ъсед уби възрастен мъж в —таро ќр€хово
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: