Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Лиляна Павлова благодари на варненци за подкрепата на изборите
Автор: Екип Varna24.bg 11:01 / 08.10.2014Коментари (0)1341
© Bulfoto
Благодарствен адрес от името на водача на листата на ПП ГЕРБ за 3 МИР Лиляна Павлова. С него тя благодари за подкрепата, която партията получи във Варненска област на парламентарните избори на 5 октомври.

Уважаеми варненци,
Скъпи приятели,

Честита победа!

Благодаря ви за голямата подкрепа, която дадохте на ПП ГЕРБ и лично на мен на предсрочните парламентарни избори през октомври 2014 г.!

И вие, и аз работихме усилено през изминалия един месец в името на стабилизацията на България. Вие като отделихте от времето си за срещи с мен и моите колеги, а аз - посещавайки, колкото може повече населени места в областта.

През изминалите 30 дни на кампанията заедно с моите колеги от листата на ПП ГЕРБ бяхме в около 160 населени места в региона - градове, квартали, села и махали. В много от тях политици и кандидати за народни представители стъпиха за първи път.

От първо лице разяснявахме ангажиментите, които поемаме пред вас и реформите, през които трябва да минем заедно. Знам, че те не винаги галеха ухото, както сме свикнали да е по избори, но пък сме спокойни, че не скрихме и частица от истината, нито ви лъжехме, докато ви гледаме в очите.
Именно затова се радвам, че откровеността ни спечели нови приятели и симпатизанти, след като 36,85% от гласувалите жители на Варна и областта ни подкрепиха, което е с почти 2% повече спрямо изборите през май 2013 г. Победихме на места, в които досега сме имали слабо присъствие, и стъпихме на места, считани за бастиони на опонентите ни.


Искам да благодаря и на браншовите организации, с които проведохме много продуктивни срещи и научихме още какво се очаква от нас, за да облекчим бюрокрацията пред бизнеса, държавата да не пречи и да "завъртим" заедно колелото на икономиката ни. Благодаря ви!

Благодаря на всички хора от областта, които излязоха да изпълнят по съвест гражданския си дълг и по този начин частично обезсилихме платения и контролиран вот в региона.
Резултатите от изборите ми дават още по-голяма увереност да работя, за да изпълня поетите пред вас ангажименти от мен и ПП ГЕРБ. Сигурно ги знаете добре, но пак ще ги припомня:


Първи - Магистрала "Хемус" може да се построи и ние имаме волята да го направим.

Втори - искаме Варна да е морска столица, а това означава повече и гости, и туристи, и бизнес. Имаме визия как можем да реализираме проектите за модернизация и разширяване на пристанище Варна Изток и отварянето на зоната при Морската гара за отдих и разходки.

Трети - още европейски фондове за Варна. Дадохме старта, виждате първите резултати. Вярвам, че можем да наваксаме и да има още повече европейско финансиране за Варна и региона. С тях ще подобрим жизнената среда, образователната, социалната и културната инфраструктура.
Искам да благодаря и на колегите ми от листата, и на сътрудниците ни по места, без които нямаше да постигнем този добър резултат, а именно да сме най-малко три дължини пред опонентите ни. Колеги, благодаря ви от сърце! И да ви кажа отново - чака ни много работа, осъзнаваме нашите отговорности и ангажименти.


Накрая искам да напомня, че е време за работа, работа и пак работа!

Всички тези ангажименти са възможни и постижими, ако получим широка подкрепа и съставим стабилно правителство! Искам да Ви уверя, че ще положим всички необходими усилия това да се случи.

Още веднъж честита победа и благодаря!




Още по темата: общо новини по темата: 358
20.07.2017 »
27.04.2015 »
28.01.2015 »
13.01.2015 »
27.12.2014 »
24.12.2014 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Дете от Враца бе простреляно в главата
Евровизия 2024
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: