Лиляна Павлова благодари на варненци за подкрепата на изборите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:01 / 08.10.2014
1346
Благодарствен адрес от името на водача на листата на ПП ГЕРБ за 3 МИР Лиляна Павлова. С него тя благодари за подкрепата, която партията получи във Варненска област на парламентарните избори на 5 октомври.

Уважаеми варненци,
Скъпи приятели,

Честита победа!

Благодаря ви за голямата подкрепа, която дадохте на ПП ГЕРБ и лично на мен на предсрочните парламентарни избори през октомври 2014 г.!

И вие, и аз работихме усилено през изминалия един месец в името на стабилизацията на България. Вие като отделихте от времето си за срещи с мен и моите колеги, а аз - посещавайки, колкото може повече населени места в областта.

През изминалите 30 дни на кампанията заедно с моите колеги от листата на ПП ГЕРБ бяхме в около 160 населени места в региона - градове, квартали, села и махали. В много от тях политици и кандидати за народни представители стъпиха за първи път.

От първо лице разяснявахме ангажиментите, които поемаме пред вас и реформите, през които трябва да минем заедно. Знам, че те не винаги галеха ухото, както сме свикнали да е по избори, но пък сме спокойни, че не скрихме и частица от истината, нито ви лъжехме, докато ви гледаме в очите.
Именно затова се радвам, че откровеността ни спечели нови приятели и симпатизанти, след като 36,85% от гласувалите жители на Варна и областта ни подкрепиха, което е с почти 2% повече спрямо изборите през май 2013 г. Победихме на места, в които досега сме имали слабо присъствие, и стъпихме на места, считани за бастиони на опонентите ни.


Искам да благодаря и на браншовите организации, с които проведохме много продуктивни срещи и научихме още какво се очаква от нас, за да облекчим бюрокрацията пред бизнеса, държавата да не пречи и да "завъртим" заедно колелото на икономиката ни. Благодаря ви!

Благодаря на всички хора от областта, които излязоха да изпълнят по съвест гражданския си дълг и по този начин частично обезсилихме платения и контролиран вот в региона.
Резултатите от изборите ми дават още по-голяма увереност да работя, за да изпълня поетите пред вас ангажименти от мен и ПП ГЕРБ. Сигурно ги знаете добре, но пак ще ги припомня:


Първи - Магистрала "Хемус" може да се построи и ние имаме волята да го направим.

Втори - искаме Варна да е морска столица, а това означава повече и гости, и туристи, и бизнес. Имаме визия как можем да реализираме проектите за модернизация и разширяване на пристанище Варна Изток и отварянето на зоната при Морската гара за отдих и разходки.

Трети - още европейски фондове за Варна. Дадохме старта, виждате първите резултати. Вярвам, че можем да наваксаме и да има още повече европейско финансиране за Варна и региона. С тях ще подобрим жизнената среда, образователната, социалната и културната инфраструктура.
Искам да благодаря и на колегите ми от листата, и на сътрудниците ни по места, без които нямаше да постигнем този добър резултат, а именно да сме най-малко три дължини пред опонентите ни. Колеги, благодаря ви от сърце! И да ви кажа отново - чака ни много работа, осъзнаваме нашите отговорности и ангажименти.


Накрая искам да напомня, че е време за работа, работа и пак работа!

Всички тези ангажименти са възможни и постижими, ако получим широка подкрепа и съставим стабилно правителство! Искам да Ви уверя, че ще положим всички необходими усилия това да се случи.

Още веднъж честита победа и благодаря!


Виж коментарите (0)

Още по темата (359):
26.05.2024 Калин Стоянов: Няма да допуснем намеса в изборите на 9 юни
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
13.01.2015 И Нешка Робева се отрече от Бареков
27.12.2014 Местан: Избори, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).